ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

 ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΕΪΚΟ ΓΕΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΣΠΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχει σημασία το κάθε τι να μπαίνει στην θέση του. Ακούστε λοιπόν: Κανένας αρχαιολόγος δεν έχει τοποθετήσει τον Ηρακλή, πουθενά!
Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε Επίκληση στον Ναό του Ηρακλή, σε κάτι χωράφια, στο Άργος!
Πρέπει να ξέρουμε ότι ο Ηρακλής είναι την ίδια εποχή με τον Ιάσονα. Άρα, μιλάμε για 26.000 χρόνια πριν, στον πρώτο ΕΝΙΑΥΤΟ. Θα δώσω μερικές πληροφορίες, τις οποίες μετά μπορώ αν τις επαληθεύσω. ΄

Jason | Highbrow
Ο Ηρακλής πρέπει να ξέρετε ότι είναι παγκόσμιος, σε όλη την γη. Σε όλη την γη, υπάρχουν Ναοί του κι έχει πάει παντού. Μιλάμε για μια μεγάλη προσωπικότητα, όπου ο Ηρακλής δεν είναι από αυτό το Σύμπαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι Ομομήτριος των Ελλάνιων θεών μας, Ημίθεος σε αυτή την γη κι αλλού κάτι πολύ πιο μεγάλο. Από αυτό μόνο καταλαβαίνουμε, ότι δεν υπάρχει μόνο ένα Σύμπαν, είναι πολλά, κατοικούνται πολλά και όλες αυτές οι δημιουργίες, όπως λέω και στον ΟΡΚΟ-ΝΟΜΟ.
Εκεί, αν το διαβάσετε καλά, αντιλαμβάνεστε το τεράστιο μεγαλείο και την τεράστια δυνατότητα, που είναι τόσο επάνω που δεν φαντάζεστε! Άρα, ο Άνθρωπος δεν μπορεί στην ζωώδη του κατάσταση, όπως είναι σήμερα να μιλάει για όλα αυτά τα «μαύρα σεντόνια» και να σκεπάζει την όραση του και να μην μπορεί να δει τόσο ψηλά στον ουρανό, όχι με τα μάτια τα δικά του, αλλά με τα μάτια της ψυχής του.
Δεύτερον, ο Ηρακλής ήταν στην Αργοναυτική εκστρατεία.
Η Αργοναυτική εκστρατεία ήταν στον πρώτο Ενιαυτό, εκεί που κλείνει ο κύκλος του χρονοχώρου. Έτσι όπως γράφεται με πολύ μεγάλα κλειδιά στην Επίκληση του Ιάσονα.
Η Επίκληση του Ιάσονα έχει τουλάχιστον 15 κλειδιά, τα οποία μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε μέσα από τις λέξεις, αλλά εκεί υπάρχουν, μπροστά στα μάτια σας. Άρα, πρέπει να διαβάσετε με την ψυχή σας για να δείτε τι λέει μέσα.
Για την Αργοναυτική εκστρατεία έχουν γράψει χιλιάδες αηδίες. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο, άλλοι λένε για 35 Αργοναύτες, άλλοι λένε 70, χωρίς κανένα στοιχείο, ό,τι τους βολεύει, γράφουν, άλλοι λένε για δυνάμεις.
Ακούστε: κανένας στην Αργοναυτική δεν είχε δυνάμεις ιδιαίτερες. Κανένας! Είχε μόνο ο Ηρακλής και ο Ιάσονας. Είχε ο Ορφέας, αλλά δεν ήταν μέσα στην Αργώ. Οι Αργοναύτες ήταν 50 μαζί με τον Ηρακλή και τον Ιάσονα που αυτοί οι δύο έχουν δυνάμεις και συν 1 η Αθηνά. Δηλαδή, 50+1, όχι 51.
Οι υπόλοιποι 48 ήταν απλοί άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερες δυνάμες, όμως είχαν τεράστια ψυχική δύναμη, είχαν εμπιστοσύνη, ήταν ένας κύκλος τεράστιος, μια μπουνιά και ήταν τόσο ενωμένοι που αυτοί ήταν η ενέργεια και η δύναμη της Αργούς και των πολεμιστών! Προσέξτε τι είπα! Δηλαδή, οι δυνάμεις που είχαμε στην Αργοναυτική εκστρατεία ήταν ο Ιάσονας και ο Ηρακλής.
Οι άλλοι 48 ήταν με τεράστια εμπιστοσύνη μεταξύ τους κι είχαν γίνει όλοι ένα σώμα. Άρα, η ενέργεια η δική τους ήταν η ενέργεια της Αργούς.
Η Αργώ δεν ήταν διαστημόπλοιο, όπως τώρα που δείχνουν κάτι κατσαρόλες. Αυτά είναι φτιαγμένα εδώ και οι ουφολόγοι, δεν ξέρω τι πλάκα κάνουν μαζί μου και ποιος ξεκίνησε όλη αυτή την ουφολογική θεωρία και ποιοι αγγελοκρουσμένοι πηγαίνουν κοντά..
Άρα, λοιπόν η δύναμη και οι δυνάμεις αυτών των τεράστιων πολεμιστών, ήταν συγκεκριμένοι άνθρωποι με αποστολές και συγκεκριμένες γεννήσεις, για να δίνουν την ενέργεια τους για να εκτελεστεί η αποστολή. Κι όταν μιλάμε για Ελλάνια διαστημόπλοια, μιλάμε ότι είναι  κομμάτι του κορμιού μας. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε. Δεν έχουμε να κάνουμε με κατσαρόλες! Η ΑΡΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Αρα, έχουμε 50+1.

File:Douriscup 83d40m Athene aegisWingedLionessOwl ...
Άρα, εδώ βγάζουμε ένα συμπέρασμα ότι ο Ηρακλής ήρθε από αλλού κι αυτό είναι δεδομένο και ήρθε από κάπου αλλού που ήταν πολύ πιο εξελιγμένα, από άλλη διάσταση και έρχεται ακριβώς στον Ενιαυτό. Και τώρα κλείνει ο Ενιαυτός. Να ξέρετε, όπως και το λέει κι η Επίκληση, το τότε με το τώρα είναι Ένα, εδώ μετράει ο χωροχρόνος.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Είναι μεγάλο μπέρδεμα να μιλάμε για διαστάσεις. Εγώ θα πω τι διαφορά έχει να μιλάει είτε για 1η ή για την 2η ή για την 3η διάσταση; Και κανένα ζωντόβολο δεν θα μπορεί να μου εξηγήσει. Τουλάχιστον από τα «διανοούμενα ζωντόβολα», αλλά δεν είναι καν διανοούμενα.
Καμία σχέση δηλαδή! Ουσιαστικά είναι οι τρεις διαστάσεις, μήκος, πλάτος, ύψος που χαρακτηρίζουν τον χώρο. Ναι, αλλά ο χώρος είναι ενιαίος, έχει τρεις διαστάσεις, αλλά είναι ένας! Τέταρτη ουσιαστικά διάσταση, δεν υπάρχει! Είναι ο χρόνος! Μα, ο χρόνος είναι μέσα στις τρεις όμως! Εδώ πρέπει να καταλάβετε όσοι μπορείτε να αντιληφθείτε, ότι μέχρι τον αριθμό 3 δεν θα έπρεπε να μετράνε οι άνθρωποι. Το 3 είναι μονάδα και δεν είναι αριθμοί. Άρα, οι τρεις ομόκεντροι κύκλοι είναι ένας, άρα η Μονάδα είναι η Εννεάδα. Άρα, το 3 είναι μονάδα και το 3 με το 5 είναι το ίδιο πράγμα, είναι πάλι μονάδα. Το 4 δεν υπάρχει, γιατί είναι μόνο η γέφυρα, αλλα΄αυτή την γέφυρα την νιώθεις και στο 3. Άρα, η 1η η 2η και η 3η  διάσταση δεν έχει καμία διαφορά. Άρα, δεν υπάρχει η 1η κατώτερη και η 2η πιο ανώτερη κτλ, το 3 είναι 1.
Μα η τριάδα και το 3 είναι ίδιο με το 5. Το 5 είναι η ολότητα και από εκεί ξεκινάς να μετράς. Από εκεί και πέρα υπάρχεις. Άρα, 4η διάσταση που είναι ο χρόνος, δεν υπάρχει. Λένε  ότι θα πάνε στην 4η διάσταση! Σε ποια 4η διάσταση να πας, αφού είναι ο χρόνος και ο χρόνος είναι και στις τρεις διαστάσεις. Οι τρεις διαστάσεις είναι μήκος, ύψος, πλάτος! Τι στο διάολο μας λέτε;
Η 4η διάσταση είναι η γέφυρα για την 5η και από την 5η αρχίζουμε να ζούμε. Εκεί δεν υπάρχει χρόνος, γιατί πέρασες το 4 που ήταν η γέφυρα. Άρα, στο 5  είναι η ολότητα και από εκεί ξεκινάς να μετράς, γιατί από τότε μετράς κι εκεί είναι η ολότητα και από εκεί ξεκινάς και πρέπει να περάσεις αυτά τα σημεία. Την γέφυρα την γκρέμισαν! Εμείς θα την ξανακτίσουμε! Αν δεν την κτίσουμε πάλι δεν μπορούμε να περάσουμε στην 5η που εκεί είναι η Αρχή.
Το 3 είναι ένα και είναι ίδιο με το 5. το 4 είναι η γέφυρα. Στο 5 δεν υπάρχει χρόνος. Δηλαδή, 1.000.000 χρόνια μπορεί να είναι 1 δευτερόλεπτο. Κι άμα γουστάρεις, 1 δευτερόλεπτο, 1.000.000 χρόνια. Εκεί αρχίζεις λοιπόν να ζεις και να μιλάς για να μπορεί να αρχίσει ο άνθρωπος να ξεπεράσει. Εκεί είναι όλο το στοίχημα. Αυτά τα ζώα σε κρατούν στο πάτο, γιατί θα μείνουν μόνα τους και μετά δεν θα υπάρχει τίποτα εδώ πέρα.
Άρα, λοιπόν, αυτές οι διαστάσεις 1η, 2η, 3η ναι θα συμφωνήσω ότι έχουν διαφορά μεταξύ τους, σε άλλα πράγματα, αλλά στην ουσία είναι στον ίδιο χώρο. Και η 1η και η 2η και η 3η μιλούν για τον χώρο, άρα ο χώρος είναι ολότητα και ζούμε εδώ πέρα με διαφοροποιήσεις, το αντιλαμβανόμαστε, αλλά είναι  μονάδα. Έτσι ήθελα να τοποθετηθώ.
Και οι Άθλοι είναι μια άλλη διαδικασία!

Τα πέντε Ησιόδεια γένη των ανθρώπων - Λόγιος Ερμής | Η γνώση ...
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ..
Καταρχήν, ο Προμηθέας ήταν Τιτάνας. Δεν ήταν δικός μας, εννοώ από το Ανθρώπινο Γένος. Η δημιουργία είναι μία. Μάλλον η πρώτη δημιουργία είναι από πολύ ψηλά και κατεβαίνει. Αρχικά είναι ο 13ος που τώρα τον μάθατε, αλλά πριν από αυτόν ήταν η Γαία, ήταν το Φως, ήταν το σκότος και όλοι αυτοί. Ήταν ο Ουρανός. Δηλαδή, πριν τον Ουρανό δεν υπήρχε καν ο Κρόνος. Ο Κρόνος είναι μετά τον Ουρανό.
Υπάρχει μια τεράστια Θεογονία και η Δημιουργία είναι Μία. Δεν έχει κάνει με Τιτάνα, ή με Άτλαντα. Το μοναδικό Ανθρώπινο Γένος που είμαστε εμείς, ξεκινάει από τους 12 δικούς μας,  που τους λες «θεούς», αλλά ουσιαστικά είναι ενέργειες πολύ συγκεκριμένες που κάποιες μορφοποιήθηκαν –όχι όλοι-. Υπάρχουν και παλαιότεροι που ήταν Τιτάνες.
Ο Δίας είναι Τιτάνας, όπως και ο Ποσειδώνας είναι Τιτάνας. Μα και η Εστία είναι πρωτότοκη αδερφή του Δία.
Θέλω να πω ότι η Δημιουργία είναι μια και μετά διαχωρίζεται και γίνεται  στους Τιτάνες, μετά οι Τιτάνες δημιούργησαν τους Άτλαντες και οι Ολύμπιοι που είναι πάλι Τιτάνες, δημιουργούν το ΘΕΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
Αυτή είναι η σειρά. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΕΪΚΟ ΓΕΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΣΠΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
Όμως και η μια Δημιουργία και η άλλη δεν πρέπει να φύγει από την Νομοτελειακή συμπαντική γραμμή με νόμους ρητούς. Αυτό τι σημαίνει;
Αυτό σημαίνει ότι οι Άνθρωποι έζησαν με τους Άτλαντες κι ήταν μαζί, μεγάλωσαν και μορφώθηκαν μαζί, συζούσαν μαζί με τους Άτλαντες. Εγώ δεν δέχομαι την Ατλαντίδα, έτσι την ονόμασαν αφού καταλήφθηκε από τους Άτλαντες και την διέλυσαν. Η Ατλαντίδα λεγόταν Ποσειδωνία και ήταν από ανθρώπους. Ότι ήρθαν και την πήραν οι Άτλαντες είναι μια άλλη ιστορία.
Αλλά οι Άτλαντες έχασαν! Τους νικήσαμε με τους Γίγαντες.

Πως βρέθηκε ο Ηρακλής στην αμερικανική ήπειρο και στην Γροιλανδία ...

ΓΙΓΑΝΤΕΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ
Οι Γίγαντες ήταν κατά εντολή του Δία και γεννιόνταν από Ανθρώπους. Για αυτό και οι Αμερικανοί και οι σιωνιστές, όπου βρουν Γίγαντα τον παίρνουν και τον κρύβουν.
Αυτοί λοιπόν γεννιόντουσαν με εντολή του Δία και το ένα σου παιδί ήταν κανονικό και το άλλο ήταν Γίγαντας. Για αυτό και οι Γίγαντες ήταν μόνο άντρες και δεν υπήρξε ποτέ γυναίκα Γίγαντας, γιατί αυτοί δεν αναπαράγονταν με το είδος τους. Γεννιόντουσαν πάντα άντρες και τους γεννούσαν πάντα άνθρωποι με εντολή του Διός. Φαντάζεστε μια εντολή αύριο το πρωί και είχαμε Γίγαντες 15 μέτρα, 50 μέτρα, ο αρχηγός των Γιγάντων λέγεται Μένανδρος και ήταν και ο βασιλιάς των Γιγάντων. Είναι πολύ εξειδικευμένα τα πράγματα.
Ο Προμηθέας  ήταν Τιτάνας και πήρε εντολή από τον Δία, γιατί στην δημιουργία ο Δίας είναι πολύ συγκεκριμένος θεός. Καταρχάς, είναι αυτόνομος και πέρα από καλό και κακό. Ο Δίας δεν είναι  μόνο βασιλιάς του Ολύμπου, γιατί τι είναι ο Όλυμπος; Όλυμπος σημαίνει «Ολμπους», δηλαδή το ΟΛΟ ΤΩΝ ΟΛΩΝ. Νομίζετε ότι είναι αυτό το βουναλάκι; Αυτό σημαίνει ότι είναι ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ. Αυτός αποφασίζει και οι άλλοι εκτελούν, σύμφωνα με το καθήκον και τον Όρκο-Νόμο που έχουν δώσει. Άλλωστε να θυμάστε ότι τα παιδιά του, Άρτεμις και Απόλλωνας και Αθηνά είναι δικό του γέννημα που σημαίνει ότι ο Απόλλωνας θα πάρει εντολή από τον Δία για να κάνει κάτι, που σημαίνει να δίνει φως για όλους. Η Ήρα είναι ο Αιθέρας. Δεν είναι με την έννοια του Θεού για να γονατίσετε! Είναι ιδιότητες και τους μιλάς πάντα όρθιος! Είναι για όλους! Είναι για όλα τα σύμπαντα! Ο Αιθέρας είναι παντού, είναι ελεύθερος και άφθονος.
Ο μύθος της Γιγαντομαχίας στην Φλέγρα - Παλλήνη Χαλκιδική ...
Θέλω να πω λοιπόν ότι ο Ηρακλής δεν έκανε Άθλο που ελευθέρωσε τον Προμηθέα. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι τι έκανε ο Προμηθέας. Έδωσε γνώσεις βέβαια με σεβασμό θα μιλήσουμε για αυτόν γιατί είναι ένα τεράστιο κομμάτι του Συμπαντικού Νου. Το ότι τον τιμώρησε ο Δίας επειδή δεν έκανε αυτό που έπρεπε, από εκεί να καταλάβετε τις τεράστιες δυνάμεις και ότι οι Θεοί έχουν καθήκοντα και Νόμους-Όρκους κι όταν τους παραβούν, λιώνουν! Ένα εκατομμύριο χρόνια ήταν στην πέτρα και του έτρωγε του συκώτι ο αετός του Διός. Ζούσε και πέθαινε κάθε μέρα. Τον ελευθέρωσε ο Ηρακλής και κέρδισε, αλλά όχι τον 13ο Άθλο. Μην ακουμπάτε τον 13ο Άθλο. Ποτέ! Τον ελευθερώνει στα μήλα των Εσπερίδων, όταν έπρεπε να τα πάρει, που είναι η Γνώση και την Γνώση δεν μπορείς να την πάρεις στα χέρια σου και να την κρύψεις, αλλά να την διαχειρίζεσαι, την οποία Γνώση την φυλάνε 300 δράκοι (κι εδώ είναι άλλα σύμβολα πολύ προχωρημένα). Και ενώ έχει ένα πολύ μεγάλο αγώνα για να πάει στα Μήλα των Εσπερίδων, τα οποία είναι η Γνώση, τον φώναζει ο Προμηθέας: «Λύσε με! Εσύ πρέπει να με ελευθερώσεις!». Σκέφτεται ο Ηρακλής τι να κάνει; Να πάει να πάρει τα μήλα; Αποφασίζει γρήγορα, γιατί δεν έχει χρόνο να ελευθερώσει τον Προμηθέα. Έλυσε τον Προμηθέα και τελειώνει η τιμωρία του Προμηθέα, δηλαδή ο Ηρακλής είναι ένας μηχανισμός ουσιαστικά, που τελειώνει την τιμωρία του Προμηθέα και έτσι κερδίζει τα Μήλα των Εσπερίδων, ακόμα και που δεν τα πήρε. Γιατί αυτός ήταν ο Άθλος, να μην πάρεις και εγκλωβίσεις την Γνώση! Να φτάσεις μέχρι την Γνώση και την Επίγνωση, αλλά να μην την ακουμπήσεις! Δηλαδή, αν πήγαινε να τα πάρει, θα έχανε τον Άθλο. Αυτός κερδίζει τον Άθλο, επειδή δεν τα παίρνει! Άρα, αυτός είναι ένας Άθλος για τα Μήλα των Εσπερίδων.
Ο 13ος ΑΘΛΟΣ –ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ -ΘΕΩΣΗ
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Ο 13ος Άθλος δεν αναφέρεται πουθενά και τον έχουν σαν αυτοκτονία.
Ο 13ος Άθλος είναι τόσο προσωπικός που δεν φαντάζεστε. Αφού κάνεις τους 12 και βγεις από τέτοια επίπεδα που είναι τόσο τεράστια μέσα στον Κοσμογονία, έτσι όπως πρέπει να φτάσεις στους Άθλους, και οι Άθλοι είναι πολύ μεγάλη αναπαράσταση του τι πρέπει να κάνεις.
Πρέπει να ξεπεράσεις και να περάσεις μέσα από τον Ήλιο το δικό σου και να περάσεις στον Ήλιο του Σύμπαντος, στο Σείριο που είναι η θέωση σου και να ζήσεις σε όποιο παράλληλο σύμπαν θέλεις και να είσαι εσύ δημιουργός.
Όταν λέει «να περάσεις τον Ήλιο σου», ο Ήλιος σου δεν είναι ο Απόλλωνας, ο Ήλιος της γης που βλέπεις! Με δεδομένο ότι οι άνθρωποι έχουν συνειδητό, υποσυνείδητο, ασυνείδητο και υπερσυνείδητο, το ασυνείδητο είναι ο Ήλιος. Κάθε Ήλιος που πεθαίνει, μένει η διάνοια του. Όταν πεθαίνει ένας Ήλιος, γεννιέται μια ψυχή. Από τότε έχουμε ψυχές. Πριν δεν είχαμε! Πού θα καρφώναμε τις συνειδήσεις;
Έτσι ένα από τα σώματα σου είναι το ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ και το Ασυνείδητο είναι το άστρο και η διάνοια του που δεν υπάρχει πια, αλλά η ενέργεια που έχει μείνει κι έχει ζήσει 5-6 -20 δισεκατομμύρια χρόνια σε πραγματικό χρόνο, αυτή η διάνοια είναι η δημιουργία της ψυχής, δηλαδή του ασυνείδητου.
Όταν πεθαίνει κάποιος, το πρώτο που φεύγει χωρίς να σε ρωτήσει είναι το ασυνείδητο. Από εκεί έχει μείνει και η παροιμία: «αμαρτίες γονέων, παιδεύουσι τέκνα!». Όλα γράφονται πάνω στο ασυνείδητο το οποίο κουβαλάς. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ικανός στα μαθηματικά, και δεν μπορεί να καταλάβει ότι στην συνειδητότητα του που γεννήθηκε το 1960 και πέθανε το 2020, μπορεί να παζαρέψει, αυτό το μικρό τμήμα, το κλάσμα του δευτερολέπτου μέσα στο συμπαντικό και αστρικό ημερολόγιο, μια τεράστια αιωνιότητα που είναι μια τεράστια γραμμή που δεν ξέρουμε από που ξεκινάει και που καταλήγει.
Όμως το Ασυνείδητο γράφεται. Έτσι λοιπόν έχεις μια ψυχή, ένα Ασυνείδητο και εκεί πάνω καρφώνονται οι Συνειδητότητες σαν τραίνο. Άρα, είναι ένα τεράστιο τραίνο για να μπεις στην κοσμική…
(συνεχίζεται)
Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Αλεξίου
Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης


ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

https://www.youtube.com/watch?v=6KUoo_ljKmk&feature=emb_logo

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια